maanantai 4. maaliskuuta 2013

hiihtoloma!

joo eli hiihtoloman vietin levillä laskettelemassa. oltiin siellä siis viikko launantaista lauantaihin. menin siis perheen kaa, mutta kun sinne tuli myös niin paljo kavereita nii sai sitten niitten kaa olla siellä. :)
viikkoon sisältyi lasketteluu, lepäämistä, juhlimista, syömistä ja vähän lisää lasketteluu heh. opin kans menemään laudalla metsäreittejä nii oli iha jees :)
torstaina sitten joka oli vika laskettelupäivä niin tietenki kaaduin vähän pahemmin mun tuurilla ja sain lievän aivotärähdyksen ja siinä sitten seuraava yö mua heräteltiin ja käveleminen tuli kans kivan vaikeeks.
mutta muuten oli tosi kiva loma, täs vielä vähän sekalaisia kuvia, useimmat kännykällä :)













taidan olla meikitön tässä hups

huomenna sitten lääkäri korvapuolella 9.20 noista mun viidestä angiinasta mitä mulla on tässä yhdeksän kuukauden aikana ollu. todennäkösesti menee kitarisaleikkaukseen, kun ei niitä angiinoita oikee enää huvittais sairastaa, iha kauheeta.

ja sitten vielä siitä kysymyspostauksesta, kyselkää vielä! tähän asti on tullu ihan kivasti kysymyksiä, mutta lisää olisi vielä kiva saada :) pidän varmaan vielä tän viikon niin että saa kysellä ja sitten rupeen väsäämään vastauksia. oon ajatellu jos tekisin sen sittenkin videolle, mutta en tiiä tuleeko se onnistumaan, koska en oo mikään tekniikan ihmelapsi (joskus kyllä oon hih), mutta niin kattoo sitte ilmottelen siitä vielä lähempänä:)
hyvää alkanutta viikkoa kaikille, olkaa ahkeria!

5 kommenttia:

  1. Nää on kysymyspostaukseen!

    Mitä oot suunnitellu kesäks 2013`
    Minkälainen olit 2 vuotta sitten?
    Lempi ravintola?
    laskettelu suksil vai lumilaudal?
    Mitä rakastat ja mitä pelkäät?
    Mitä arvostat ihmisissä?
    Hommaatko kevaria?
    Kuinka usein imuroit?

    VastaaPoista
  2. Kivat nuo harmaat farkut ja tuo valkone huppari! Mistä olet nuo ostanu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkut ostin jc:stä joskus, ja toi huppari on poikakaverin :)

      Poista
  3. Miks sulla ei oo täällä blogissa kuvia sun poikkiksesta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo oikee tullu oikee otettuu siitä tai meistä mitään julkasu kelposii kuvii mitä tänne vois laittaa:D ehkä laitan joskus tänne sit ku saa jotain :)

      Poista