tiistai 11. kesäkuuta 2013

moimoi

On mennyt kolme viikkoa siitä kun kirjoittelin viimeksi, ei vaan huvita enää :(
Ja nyt varsinkin kesällä kun on kaikkea muuta niin ei oikeen kerkee, en tiedä lukeeko tätä blogia enään ketään, eikä lukijamäärä kasva ollenkaan, niin ei oo innostusta.
Enkä tiedä mitä teen tän blogin kaa, ehkä poistan tän en tiiä, mitä mieltä te ootte, jos teitä enää on? :)


keskiviikko 22. toukokuuta 2013

New blog love




Tässä säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.

Kiitos Millalle tästä tunnustuksesta! 
ja haastan tähän seuraavat 5 blogia :

Haastan kaikki jotka lukee tätä! :D


Toivoisin että jatkatte haastetta :)

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Luokkaretki Ruotsissa 12.-16.5.13

Lähdettiin Ruotsiin luokan kanssa luokkaretkelle 12.3 kahdeksalta aamulla lähtevällä Vaasa-Uumaja laivalla. Se Vaasan laiva ei ollut mitenkään erikoinen, niin siellä ei sit ollut oikeen mitään tekemistäkään, joten neljän tunnin matka kävi vähän pitkäks.





 Oltiin Uumajassa joskus 11.00 Ruotsin aikaa, joka oli siis tunnin taaksepäin Suomen ajasta.
Sieltä mentiin sitten bussilla Norrbyskärin ja Uumaja väliselle lautta satamalle, josta mentiin sitten lauttalla yli Norrbyskäriin. (joka on siis yksi Ruotsin saarista)




Oltiin sitten Norrbyskärissä sunnuntaista maanantaihin semosessa leirialueella. Siellä oli kaikkee yhteistä ohjelmaa, luottamusharjoituksia, syömistä, kanoitoilua, erillaisia ratoja, rantalentopalloo, futista, jotai discoo ja tietenki vapaa-aikaaki! Oli kivaa, vaikka tuli Suomesta kaikkee huonoi juttui monille vähän välii sinne, joka  vähän pilas fiilistä...






Keskiviikkona lähdettiin bussilla Uumajaan ja siellä oltiin sitten torstai iltaan asti. Yövyttiin siellä hotellissa, joka oli ollut joku entinen vankila, hui. Huono puoli siinä oli se, että oli yhden hengen huoneet, ja mulle nousi kiva kuume siellä. Uumajassa oli sitten keskiviikkona yliopistotutustumista, taidemuseoo, tacobuffet ja megazonee (siinä jaettiin 3-4 hengen ryhmiin ja oli 72 huonetta ja jokaisessa huoneessa oli joku tehtävä mikä piti selvittää ja suorittaa, oli kans tietty aika ja jos sen ajan ylitti, niin valot sammui ja tuli ihan piimeetä) se oli ylkkä kivaa suosittelen! Torstai meni sitten vaa shoppailessa kaupungilla ja 18.00 laivalla takaisin Suomeen, jossa oltiin sitten 23.00.










Ostoksia en laita, koska ostin vaan uudet mustat farkut ja sit jotain alusvaatteita. 
Mutta oli kiva reissu ja vähän haikee fiilis, kun ollaan enää kaksi viikkoa yhdessä tän luokan kaa, kun on kymmenen vuotta takana :(

lauantai 11. toukokuuta 2013

Anna sataa, tulee sateenkaaria

Tultiin eilen tänne mökille, ollaan koko perhe täällä. Huomenna lähdetään aamulla luokan kaa Uumajaan Ruotsiin luokkaretkelle. 7.30 pitäisi olla Vaasan satamassa ja sieltä laivalla Uumajaan. Torstaina illalla 23.00 ollaan takaisin Vaasassa. Tulee toivottavasti oleen kivaa!
Ei mulla oikee muuta ollu, tulin vaa ilmotteleen, että kirjottelen sitten joskus kun olen tullut sieltä Ruotsista, niin matkasta:) Heippa te kaikki ihanat!

Vähän vanha kuva mutta mitäs pienistä

maanantai 6. toukokuuta 2013

26 pv kesään!





Tänään on ollut yli ihana sää ja yli lämmin ollut, vaikka on vähän tuulenutkin, mutta tossa meijän parvekkeella on ollut jo ihan kesä! Jotain yli 20 astetta, eikä tuullut yhtään tohon.
Siinä mä sitte makoilin jotain kolme tuntia luin fysiikan kokeeseen, otin aurinkoa ja söin karkkia:)

Mun piti tehä joku erikoispostaus, mutta kun tässä on nyt niin paljo kaikkea niin en taida ehtiä. Lähdetään sunnuntaina aamulla Ruotsiin luokkaretkelle viideks päiväks ja tullaan sitten torstaina joskus illalla takas Vaasaan. On ihan kiva lähteä pois täältä Vaasasta hetkeks aikaa, eikä tarvi ainakaa koulua käydä, mutta tulee yli kova ikävä kyllä :(

Onneks on enää 26 päivää kesään ja kaikki kokeetkin rupeaa olla lopuillaan, näitä ihania säitä tulee lisää!
Hyviä viikon alkuja kaikille :)

torstai 2. toukokuuta 2013

Ennen syötiin lettuja, nyt lasketaan kaloreita


Taas on mennyt viikko siitä kun kirjoitin, hups..
Sen aikana on oikeestaan kerinnyt tapahtuu aika paljon kaikkea. Mutta kaiken kohokohta oli kyllä vappu!
Mulla oli tosi kivaa, vaikka oikeestaan koko ajan oli jotain draamaa mulla jossain, jonku kanssa. 
Mun vappu meni hoviskalla, kaikki nuoret kokoontuu sinne ja siellä näkee sitten tuttuja, vähemmän tuttuja ja enemmän, ja saa tutustua uusiin ihmisiin! Nytkin tutustuin moniin ihaniin uusiin ihmisiin :)
Sitä vaan en ymmärrä miten jotkut ihmiset tulee haukkumaan, vaikka ei edes tunne, eikä olla ikinä edes juteltu. Kannattaa tutustua ja miettiä kymmenen kertaa, ennen kuin tekee ja sanoo mitään. 

Mietin, että voisin tehdä seuraavaks jonku erikoispostauksen. Mulle on ehdoteltu niitä aika kivasti ja saa laittaa lisää! Nyt pitäs vielä jaksaa lukea matikkaa ja saksaa, koska huomenna kokeet molemmista, enkä oo yhtään jaksanut vaivautua, ja tuskin jaksan myöhemminkään... oivoi pitäs kyllä jaksaa vielä 30 päivää, mutta ei vaan huvittais yhtään enää :(

Ja koska mulla on ihan yli tylsää niin napsailin cameroidilla vähän kuvia, ja koska oon niin tosi hauska niin lisään ne tänne, niiin saatte ihailla!





perjantai 26. huhtikuuta 2013

26.4. nimipäivät: Teresa, Terttu, Tessa






Elikkäs tänään on mun nimipäivä jeejee :) Lahjaks sain ton Vampire Diariesin ekan tuotantokauden. Oon jääny siihen ihan koukkuun. Katoin niitä ekoja jaksoja joskus netistä, mutta sitten se sivu mistä katoin niitä tuli maksulliseks ja nyt halusin ton omaks (=
Ja toinen asia. Oon kipee taas. Keskiviikkona käväsin koulussa ja se ei varmaan ollut mikään hyvä idea, koska sen jälkeen tulin uudestaan kipeeksi ja pahemmin.
Mutta ei mua ainakaa haittaa, koska ulkonakin sataa, eikä koulussa huvita muutenkaan oikeen olla...

Pääasia on että parannun vappuun kunnolla! Hyviä viikonloppuja kaikille :)

torstai 25. huhtikuuta 2013

Nää on vaa oloja, antakaa mun mennä

En oo taaskaan kirjotellut.. Mutta kerron nyt jotai kohokohtia mitä on nyt ollu tän tauon aikana. 
Viime viikon perjantaina olin lotan, emma, riinan ja emma-julian kanssa Amarillossa syömässä, oli tosi hauskaa vihdoinki rupatella oikee kunnolla kaikesta!
Lauantai meniki sit joosen kaa ja illemmalla muiden kavereitten kanssa oltiin leffassa kattomassa Scary Movie 5. Mun mielestä se ei nyt ollut mitenkään niin hirveen hyvä. 

Maanantain ja tiistain olin kipeenä kotona, ja tänään sain ihania uutisia koulussa, nimittäin oon saanut kesätöitä Piki Pruukista ajalle 3.6-28.6.2013!! Oon niin onnellinen siitä!
 Muuten tää päivä ei mennyt mitenkään erikoisen hyvin, koska mä ahkera koululainen menin jo kaksi tuntia liian aikasin kouluun.. Tulin kumminki takasin kotiin sit nukkumaan. Nenäkin on ollut koko päivän niin tukossa, että en saa hengitettyä kunnolla ja muutenki iha kauhee flunssa :( yhyy

Ei mulla oikee muuta oo kerrottavaa, muutakun että ei oo mitään kuvia niin ajattelin lisätä weheartitista jotain. Kauhee ikävä kesää tulis jo, vielä 36 päivää..





Nyt meen nukkumaan, hyvää yötä kaikille!

tiistai 16. huhtikuuta 2013

summer 2013, I`m waiting you!


Andiamo 75e

Andiamo 19.90e
JC 54.90e


siinä tuli vähän musiikkia ja tän päivän ostoksia, käytiin äitin kanssa kahvilla ja kaupungilla :)
pian olis tarkotus lähteä maijun kanssa lenkille, ei mulla muuta heippa!

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

elämä välil aika mielisairas






tänään oltiin lotan kaa jäähallilla kattoos vaasan luistinkerhon kevätnäytöstä. oli yli ihanaa nähdä niitä kavereita siellä, on ollu ihan kauhee ikävä! tuli kans pikkusen ikävä takas jäälle ja pari tippaaki linssii :(
kävin kans kuvailees, oli niin hieno sää ja kaikkee, skootterinki oon ottanu nyt iha virallisesti käyttöön! myöhemmin illalla lähin vielä kaupunkii kattoo kavereita, oli kiva nähä pitkästä aikaa julleaki, ei olla tosi pitkään aikaan nähty!

huomenna sit pitäs taas jaksaa kouluun nyyh ei yhtään huvittais! tulis vaa jo se kesäloma, ei siihe ookkaa ku 46 päivää... hyvää tulevaa viikkoa kaikille :)

torstai 11. huhtikuuta 2013

this love is too strong to let go


oikeesti lupaan oon huonoin bloggaaja ikinä. ekaks en kirjottele melkeen kahteen viikkoon ja sit tuun kuvilla jotka on otettu vessasta itestäni jotai tämmösii peilikuvii. toivottavasti mulla olis ees joku vielä kuka lukis mun höpötyksii, etten yksin täällä kirjottelis. mä oikeesti yritän nyt parantaa, mut ei vaan oo ollu aikaa, kun toi koulu käy päälle ja kaikki muukin. oon miettiny mitä tekisin tän blogin kanssa, koska ei vaan tuu kirjoteltua tänne, mutta en haluisi poistaakkaan tätä yhyyy :((


nojoo kumminkin, tässä tän melkeen kahden viikon aikana ei oo oikeestaan tapahtunut melkeen mitään. kouluun vaan oon yrittäny ihan ylkkä paljo panostaa, ja kokeisiin lukenut enemmän kun koskaan. 
on ollu kans tunteita laidasta laitaan, mutta nyt oon oikeestaan aika ilonen :)
tää kevät ja nää hienot säät piristää kummasti!
lisäsin muuten kans tonne oikeeseen reunaan mun weheartitin, että voitte mua sitten sielläkin seurailla jos kiinnostaa :)
instagram myös on, vaikka sinne en pääse kovin usein päivittelemään, koska lumia.. mutta toisten kännyköillä joskus tulee jotain laitettuu, käyttäjä sielä on: teresaihamaki


hyvää kevättä kaikille teille ihanille! niija p.s saa laittaa postausehdotuksii jos tulee mieleen jotain :) huihui