maanantai 31. joulukuuta 2012

2013!




tulin vaa tänne nopeesti toivottaa teillekki, että reilakasta uuttavuotta! 
suunnitelmat on meillä vielä vähän hakusessa, mutta kyllä aina jotain keksii :)

torstai 27. joulukuuta 2012

joululahjat!

tässä nyt kaikki joululahjat mitä oon saanu. :)

 lumia 800 (iskä osti veljen vanha tosin), ja kuoret siihen.
 rahaa.
 joululahjat ellalta. (oli kyl vähä enemmän karkkia, mutta ei enää hihi)
korvakuulokkeet + musta tuubikaulahuivi jonka unohdin kuvata, harrilta ja kellyltä.
 serkuilta meikkipussi ja sisällä vähän jutskii.
 terolta step up revolution ja ginatricooseen 40e lahjakortti.
maijulta rannekoru + suklaata, mut se taitaa olla jo syöty (8
 uusi laukku.
 jotai ihon hoitojuttui (kasvovesi, naaman pesu, kasvovoide), muuten tosi hyvii, iho tulee sileeks ja sillee:)
 ja jumpin!

nyt joulu ohi ja odottellaa vaa uuttavuotta, et pääsee vähä juhlii (8

mitä te saitte joululahjaks? :)

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

neljä päivää jouluun!





täs vähän kuvia viime viikolopusta.
eli harri, kelly ja lukas oli täällä meillä viettämässä vähän etukäteen joulua, koska oikeen joulun ne viettää virossa. saatiin naapurista hommattua oikeen joulupukkiki ja lukas oli tosi innoissaa joulupukista ja lahjosta. on se vaan niin ihana! mäki sain pari lahjaa jo, lumia 800, uudet kuulokkeet, suklaata ja rahaa. otan niistä sit varmaan kuvaa, jos teen erillisen postauksen joskus joululahjoista. tosin suklaata ei enää oo ja rahatki kuluu hurjaa vauhtia...
ja nyt oikeeseen jouluunhan on enää vaan neljä kokonaista päivää ja mä en oo ostanu vielä mitään lahjoja kenellekkään, tulee vähän kiire, koska nyt tosin oon kipeenä kotona ollu tän päivän ja nii monta päivää eteenpäi ku paranen :p


joku päivä kans tuli kauhee ahdistus ja mun oli pakko tehä mun hiuksille jotain, rupesin siinä sitte leikkaa niitä  ihan päänahasta asti, oivoi en tiiä mikä tyhmä päähänpisto seki oli :D

p.s varmaa huomasitte uuden bannerin, mitä mieltä ootte? :)

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12.12.12














tänää oltii koulusta amiksella (kauppiksella) tutustuus puol yheksästä puol 12 asti, oli iha jees ku oli lyhyt päivä ja muutenki tosi paljo kivempaa ku jossai koulussa. on ollu kans tosi ihana sää, ei oo ollu liian kylmä ja aurinkoki vähä jossai vaiheessa paistoi :)
huomenna olis kouluu kans vaa 9-12 ja jouluruokailu naminami, sit vaa pitäis jaksaa perjantai ja sit viikoloppu aah! Harri, Kelly ja Lukas olis tulossa tänne vähä viettää jouluu etukätee ku ei jouluaattona pääse, lauantaina  olis tarkotus mennä viettää vähä Maijun synttäreitä ja sunnuntaina kipinän joulunäytös!
tänää pitäis vaa enää jaksaa mennä harkkoihi.

niijooja kukaan ei varmaa tiiä et tänään on 12.12.12 :D

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Keep calm and wait for christmas








tänää leivottii vähä pipareita äiskän kaa ja tuli oikee joulufiilis! ulkona on tollee kivasti lunta (vaikka nyt siel on melkee pia jo liikaa) ja muutenki eihä jouluun oo enää ku jotai 16 päivää! ahh ja samalla on sit joululoma jota oon kauan odottanu, toi koulu ei vaa huvita nyt yhtään enää, ku muutenki on kokeista tullu vaa kutosia ja ehkä pari seiskaa ja sinne lukioon kumminki ysin jälkee yritän päästä...
muutenki ollaan mietitty miks oon koko aja näi väsyny, mun luokanohjaajaki on siitä huomauttanu mulle. en tiiä johtuuks se tosta ku on ulkona noi pimeetä, vai johtuuks se jostai ihan muusta.

nojoo en nyt jaksa enempää mitää selitellä, niija niitä postausehdotuksii saa laittaa! tänne olis kiva tehä välil jotai muuta ku vaa näitä mun tylsii selittelyitä :b

torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän tanssit!






Tossa nyt tosi vähän kuvia eilisistä itsenäisyyspäiväntanssiaisista, mutta ei ollu omaa kameraa mukana niin sain noi sit Veralta :) Iha hyvi meni, vaikka oliki vähä ahdasta, mikä ei oo mikää ihme ku jotai päälle 700 ihmistä laitetaa samaa salii ja sillee.

Ei mul muuta oikee ookkaa muutaku et hyvää itsenäisyyspäivää kaikille teille ihanille!

torstai 29. marraskuuta 2012

Kaveripostaus!

Tein nyt tämmösen kaveripostauksen, mun tärkeimmistä kavereista, ku tätä oltii toivottu. 
Ja nii tietysti mulla on kans paljo muita hyvii ystävii, mut en voinu kaikkii tähä laittaa:(
Enjoy!

1. Ella, 2. Maiju
Nää on tytöt on mulle yli tärkeitä, ja on asunu aina mun naapuris, Ella toisella puolella taloa ja Maiju toisella. Ollaan iha pienestä asti oltu parhaita kavereita, jo silloi ku juostiin meijän takapihalla Maiju ja Ella edellä ja mä tulin perässä semmosella kärryllä ku en osannu vielä kunnolla kävellä. :) Ollaan tehty yhes kaikkee kivaa, ja pakko sanoo, et mun elämän parhaat muistot ja hetket on ollu näitten kaa, ne on mulle niinku siskoja. Tehään usein perheiden kesken kaikkee jännää:)

Ella on semmonen tyttö joka on aina äänessä ja sen ääni yleensä kuuluu kaikkialta parhaite, ja energinen! iha ylkkä ihana ihminen ja tommonen söpö:)

Maiju taas on vähä rauhallisempi, se on semmonen kenelle pystyn kertoo aina kaiken ja tiiän et se ei sano eteenpäi, ellen haluu:) Maiju on ystävällinen kaikille, eikä haluu ajatella kenestäkää pahaa, paitsi poikkeuksii tietenki on, yleensä vihataan samoi ihmisii:D

Emman oon kans tuntenu iha jostai neljä tai viis vuotiaasta asti ja voin sanoo että se on niin ihana ihminen. Emma on mun kaa samalla luokalla ollu aina ja on yli mukava kaikille, luonnonkaunis ja tommonen pikkupirtsakka tyttö, joka saa aina mut nii hyvälle tuulelle!:)


Lotan oon tuntenu kans iha pienestä pitäe, meijän äidit kävi jossai samassa vauvakerhos tai jotai ja sielä sit ne tutustu. Oon Lotan kaa ollu aina samois jutuis mukana. Soitin sen kaa samaa aikaa kanteletta, molemmat yritti päästä soittamaan kuulaopistoo pianoo, mutta mä vaa pääsin, luisteluu harrastettii yhessä jotai 10 vuotta ja lopetettii samaa aikaa, ja nyt harrastetaa yhessä 3 kertaa viikos tanssii:)
Se on mulle kans niinku sisko, se on tosi kaunis tytteli ja vaikka ei nykyää enää vietetäkkää vapaa-ajalla nii paljo yhessä aikaa nii oot mulle yks tärkeimmist ihmisistä:)

Riinaan tutustuin ekan kerran ihan kunnolla vasta ehkä seiskalla tai kasilla, vaikka oonki ollu sen kaa samas koulus koko ala-asteen. Mut ku tutustuin Riinaan paremmi, se on iha yli ihana ihmine ja tullu kans tosi tärkeeks mulle, muistan aina sen ku yhessä yritettii saada meijän vanhempii joskus vuosi sitte päästää meijät pilvilammelle:D se oli parasta :D

1. Julia, 2. Lisa, 3. Nea
Nää oon tuntenu kunnolla ehkä vasta jonku vähä päälle vuoden, mut on tullu mulle tosi tärkeiks:)

Julia on kans tommonen joka on aina äänessä ja siks yli ihana, ne Ellan kaa aina riehuu :p Tykkään Juliasta, koska se on oma ittensä, sillä on oma tyyli ja on kans tosi kaunis ja mukava kaikille!

Lisa on tommonen söpö pikkunen, sen kaa yhessä aina kesällä keksittii kaikkee iha tyhmää ja jos toinen iha vitsil heitti jotai älytöntä nii toine oli heti mukana menos ja siitä se sit lähti :D nyt se on tosin vähä jääny ku on tullu talvi ja kylmä ja kaikkee:( tykkään silti susta!

Nea taas on yli kaunis ja mukava kaikille, se on kans joskus aika rauhallinen mut usein sen suusta tulee nii paljo asiaa, ettei pysy ees perässä:D Nea on kans ylkkä ihana ihminen :)

maanantai 26. marraskuuta 2012

How wonderful life is, now your in the world





 nelly.com 54.95e

perjantaina tuli ihana posti postiin, mun itsenäisyyspäivätanssiaisten mekko <3

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

tällästä

tulin vaa nopeeta ilmottaa, että mun blogista on loppunu kuvatila, että voi taas mennä jonki aikaa ennenkä tulee uutta postausta. oon jo kauan yrittäny tätä korjata ku olis kerranki ollu tänne oikeeta asiaa mitä kirjottaa, mutta ei sitten tietenkää oo ollu sitä kuvatilaa.
onks teillä jotai ideoita miten tän ongelman sais helposti korjattuu, ku oon yrittäny pienentää noita kuvien kokoja, mutta piknik ei suostu toimimaan ja kuvien poistaminenki tuntuu aika turhalta ku pitäis nii paljo kuvii poistaa. apu olis iha jeeeees! :)

lauantai 17. marraskuuta 2012

just let the past, just be the past and focused on things that are gonna make us laugh


taas on ollu tosi pitkä tauko, ärsyttää kans se ku en saa ikinä viikol kirjotettuu tänne mitää ku ei vaan jaksa.
mitä täs ny on ollu melkeen kahen viikon aikana, isänpäivää, oltii koulusta tutustumista artesaani-puolella ja lukiossa, kokeita, kavereiden kaa oleiluu , itsenäisyysjuhliin mekon etsimistä (jos teillä on jotain hyviä sivuja mitä suosittelette ja mistä voisi löytää mekkoja, niin kertokaa vaa!)
tänä viikoloppuna Harri, Kelly ja Lukas on täällä ja mummi ja paappaki tulee tänne sitte ehkä tänää.
 muita suunnitelmia olis tälle päivälle ainaki Maijun ja Jossun kaa kaupunkii vähä shoppailee nyt ku sain Harrilta ja Kellyltä vähä synttärirahaa. :)

täs jotai sekavii kuvii tältä tauolta :)