keskiviikko 22. toukokuuta 2013

New blog love




Tässä säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.

Kiitos Millalle tästä tunnustuksesta! 
ja haastan tähän seuraavat 5 blogia :

Haastan kaikki jotka lukee tätä! :D


Toivoisin että jatkatte haastetta :)

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Luokkaretki Ruotsissa 12.-16.5.13

Lähdettiin Ruotsiin luokan kanssa luokkaretkelle 12.3 kahdeksalta aamulla lähtevällä Vaasa-Uumaja laivalla. Se Vaasan laiva ei ollut mitenkään erikoinen, niin siellä ei sit ollut oikeen mitään tekemistäkään, joten neljän tunnin matka kävi vähän pitkäks.





 Oltiin Uumajassa joskus 11.00 Ruotsin aikaa, joka oli siis tunnin taaksepäin Suomen ajasta.
Sieltä mentiin sitten bussilla Norrbyskärin ja Uumaja väliselle lautta satamalle, josta mentiin sitten lauttalla yli Norrbyskäriin. (joka on siis yksi Ruotsin saarista)




Oltiin sitten Norrbyskärissä sunnuntaista maanantaihin semosessa leirialueella. Siellä oli kaikkee yhteistä ohjelmaa, luottamusharjoituksia, syömistä, kanoitoilua, erillaisia ratoja, rantalentopalloo, futista, jotai discoo ja tietenki vapaa-aikaaki! Oli kivaa, vaikka tuli Suomesta kaikkee huonoi juttui monille vähän välii sinne, joka  vähän pilas fiilistä...






Keskiviikkona lähdettiin bussilla Uumajaan ja siellä oltiin sitten torstai iltaan asti. Yövyttiin siellä hotellissa, joka oli ollut joku entinen vankila, hui. Huono puoli siinä oli se, että oli yhden hengen huoneet, ja mulle nousi kiva kuume siellä. Uumajassa oli sitten keskiviikkona yliopistotutustumista, taidemuseoo, tacobuffet ja megazonee (siinä jaettiin 3-4 hengen ryhmiin ja oli 72 huonetta ja jokaisessa huoneessa oli joku tehtävä mikä piti selvittää ja suorittaa, oli kans tietty aika ja jos sen ajan ylitti, niin valot sammui ja tuli ihan piimeetä) se oli ylkkä kivaa suosittelen! Torstai meni sitten vaa shoppailessa kaupungilla ja 18.00 laivalla takaisin Suomeen, jossa oltiin sitten 23.00.










Ostoksia en laita, koska ostin vaan uudet mustat farkut ja sit jotain alusvaatteita. 
Mutta oli kiva reissu ja vähän haikee fiilis, kun ollaan enää kaksi viikkoa yhdessä tän luokan kaa, kun on kymmenen vuotta takana :(

lauantai 11. toukokuuta 2013

Anna sataa, tulee sateenkaaria

Tultiin eilen tänne mökille, ollaan koko perhe täällä. Huomenna lähdetään aamulla luokan kaa Uumajaan Ruotsiin luokkaretkelle. 7.30 pitäisi olla Vaasan satamassa ja sieltä laivalla Uumajaan. Torstaina illalla 23.00 ollaan takaisin Vaasassa. Tulee toivottavasti oleen kivaa!
Ei mulla oikee muuta ollu, tulin vaa ilmotteleen, että kirjottelen sitten joskus kun olen tullut sieltä Ruotsista, niin matkasta:) Heippa te kaikki ihanat!

Vähän vanha kuva mutta mitäs pienistä

maanantai 6. toukokuuta 2013

26 pv kesään!





Tänään on ollut yli ihana sää ja yli lämmin ollut, vaikka on vähän tuulenutkin, mutta tossa meijän parvekkeella on ollut jo ihan kesä! Jotain yli 20 astetta, eikä tuullut yhtään tohon.
Siinä mä sitte makoilin jotain kolme tuntia luin fysiikan kokeeseen, otin aurinkoa ja söin karkkia:)

Mun piti tehä joku erikoispostaus, mutta kun tässä on nyt niin paljo kaikkea niin en taida ehtiä. Lähdetään sunnuntaina aamulla Ruotsiin luokkaretkelle viideks päiväks ja tullaan sitten torstaina joskus illalla takas Vaasaan. On ihan kiva lähteä pois täältä Vaasasta hetkeks aikaa, eikä tarvi ainakaa koulua käydä, mutta tulee yli kova ikävä kyllä :(

Onneks on enää 26 päivää kesään ja kaikki kokeetkin rupeaa olla lopuillaan, näitä ihania säitä tulee lisää!
Hyviä viikon alkuja kaikille :)

torstai 2. toukokuuta 2013

Ennen syötiin lettuja, nyt lasketaan kaloreita


Taas on mennyt viikko siitä kun kirjoitin, hups..
Sen aikana on oikeestaan kerinnyt tapahtuu aika paljon kaikkea. Mutta kaiken kohokohta oli kyllä vappu!
Mulla oli tosi kivaa, vaikka oikeestaan koko ajan oli jotain draamaa mulla jossain, jonku kanssa. 
Mun vappu meni hoviskalla, kaikki nuoret kokoontuu sinne ja siellä näkee sitten tuttuja, vähemmän tuttuja ja enemmän, ja saa tutustua uusiin ihmisiin! Nytkin tutustuin moniin ihaniin uusiin ihmisiin :)
Sitä vaan en ymmärrä miten jotkut ihmiset tulee haukkumaan, vaikka ei edes tunne, eikä olla ikinä edes juteltu. Kannattaa tutustua ja miettiä kymmenen kertaa, ennen kuin tekee ja sanoo mitään. 

Mietin, että voisin tehdä seuraavaks jonku erikoispostauksen. Mulle on ehdoteltu niitä aika kivasti ja saa laittaa lisää! Nyt pitäs vielä jaksaa lukea matikkaa ja saksaa, koska huomenna kokeet molemmista, enkä oo yhtään jaksanut vaivautua, ja tuskin jaksan myöhemminkään... oivoi pitäs kyllä jaksaa vielä 30 päivää, mutta ei vaan huvittais yhtään enää :(

Ja koska mulla on ihan yli tylsää niin napsailin cameroidilla vähän kuvia, ja koska oon niin tosi hauska niin lisään ne tänne, niiin saatte ihailla!