tiistai 28. elokuuta 2012

Stop and think





Tos jotai kuvia eilisestä koulupäivästä, joka meni siinä Emman facebookkia päivitelles, joka tilanteesta napsattii kuva facebookkiin.. :D

Ei oo oikee mitää erikoista täs nyt kerinny tapahtua. Innokkaana vaa perjantaita odotellessa!
Vihdoinki jotai kivaa ja erilaista suunnitelmaa :)
Sitäki suunnitellessa tosiaan tuli pikku moka, jolle naurettii vedet silmissä (ja vieläkin naurattaa) Maijun, Ellan, Lillin, Nean, Jullen ja Sannan kaa... : D Mut mikäs siinä vähä iloa välillä tähänki elämään!
Okei taas mä selittelen jotai ihan turhaa. Vois seuraavan kerran keksiä vähä järkevämpääki puhuttavaa ku tuun kirjottelee... OK SEKOON haha moiii :D

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Huvilakauden päättäjäiset

Anteeks taas tää postaustauko, mut ei vaa oo ollu intoo kirjotella. 
Mut huvilakauden päättäjäiset meni iha kivois merkeis.
Perjantaina oltiin kavereitten kaa ulkona ja oli iha kivaa ja hyvä meno :)
Lauantaina menin sitte mökille ja siellä vietettiin huvilakauden päättäjäisiä äitin ja isän ja Teron, Harrin, Kellyn ja Lukaksen, mummin ja paapan ja Jarkon kaa :)
Syötiin hyvin, saunottiin, uitiin ja illemmalla poltettiin kokkoa ja ammuttiin raketteja.

 Oli iha jeees mut tais ainaki mun osalta loppua tähän tää huvilakausi niinku vissii pitäiski. :D
Toivottavasti kaikilla muillaki meni huvilakauden päättäjäiset hyvin!

.







Nyt olis viel illemmalla suunnitelmis Maijun kaa lenkille, jos toi sade vaikka loppuis ja sit aikasin nukkumaan, tai ainaki yritän !:D

perjantai 17. elokuuta 2012

Nii ja koska on toinen loma?



Nyt on sitte eka viikko koulua takana, eikä jaksais enää yhtäkään päivää lisäää... Siel vaa on niiin tylsää!
Aamulla mua ei saa ylös millään ja sit oon koko loppupäivän väsyny.
ONNEKS NYT ON VIIKONLOPPU!
Ei oo oikee mitää suunnitelmia, ku kaikki on weekendis tai jossai muualla :D
Enkä jaksa selitellä mitää ku pää lyö tyhjää, eikä oo oikee mitää sanottavaa, vois mennä pikkusille päikkäreille jos vaikka saisin itteni raahattua illalla jonneki ulos!
Mut pitäkää kiva viikonloppu!



tiistai 14. elokuuta 2012

Budapest day 4

Herättiin siinä puoli kymmenen aikaan ja käytiin hotellin ravintolassa syömässä croisantit.
Huone piti palauttaa yheltätoista ja lento lähti 15.15. Yhentoista jälkeen sit mentiin ettimään vielä tuliasia ja loppujen lopuks tuli taas kiire lentokentälle ja eikä lentokentällä ollu sit yhtään ylimääräistä aikaa, niin koneeseenki piti mennä nälkäisenä ku ei ehtiny syödä.
Tampereella oltiin siinä joskus puol seittemän maissa, kävästiin vielä Harrin, Kellyn ja Lukaksen luona, ja kotona oltiin vihdoin siinä yhentoista jälkeen!
 Oli kyllä kiva tulla taas takas sateiseen Suomeen :)


Nii ja nyt ostokset :)
En laita mitään hintoja enkä kauppoja, koska en yhtään muista :D






Nyt on sit eka koulupäivä takana ja lukkari on iha kiva..
Ma 8-15, ti 8-15, ke 8-16, to 10-14, pe, 8-14 :D:D
Nii ja sit luisteluki loppu nyt... Käytiin Lotan kanssa puhumassa valmentajalle ja lopetettiin se nyt. 
Vähä haikee olo ku oon kumminki 10 vuotta harrastanu sitä ja nyt se on loppu. Mut kaikki loppuu aikanaan, ja aina sinne voi mennä takas jos rupee katumaan, tai tekee mieli jäälle :)
No mut otan kumminki kipinällä 3 kertaa viikos tanssii, et ei täs mitää :D
Jatkakaa kaikki ahkerasti sielä koulussa!

maanantai 13. elokuuta 2012

Budapest day 3

Vika kokonainen päivä Budapestissä.
Aamulla syötiin jossain katukahvilassa, ja siitä lähdettiin torille päin. Löysin sitte kavereille tuliaisia ja sellasta. 
Käytiin kans jossain Juutalaisten alueella, ja shoppailtiin vähä lisää. 
Oli taas ihan kauheen kuuma ja oli raskasta liikkua.
Kun oltiiin shoppailtu tarpeeks lähettiiin hotellille ja laittauduttiin sielä vähän hienommaks ja lähettiin sitte uudestaan.
Mentiin Budan puolelle, (eli siellähän oli joen toinen puoli Pesti ja toinen puoli Buda :D Niija meidän hotelli oli Budan puolella :D) ja siellä käytiin jossain "Matiaksen linnasssa?" ja yritettiin päästä sielä kans syömään, mutta siihen tarvi varauksen.
Loppujen lopuks päädyttiin sellaseen laivaan syömään, joka oli satamassa kii, syötiiin hyvin, jonka jälkeen vielä yhen baarin kautta hotellille ;)



Metrojen pitkät liukuportaat.. 








Huomenna sitte kouluun, mikä ei oikeestaa haittaa yhtään, koska tää kesä ei oo todellakaa ollu mikään paras kesä. Mut toisaalta onneks kesiä tulee viel lisää ! :) Talven tulo vaa ahdistaa ihan liikaa.
Pitäis viel jaksaa tsempata tää vika vuosi peruskoulussa!

torstai 9. elokuuta 2012

Budapest day 2

Tokana päivänä eli sunnuntaina herättiin joskus puol kymmenen aikaan, puettiin päälle ja valmistauduttiin ja mentiin ettimään jotain ammupala paikkaa. Kuljettiin metrolla ja löydettiin paikka nimeltä Gundel, jossa syötiin sit jotain. :)






Ruoan jälkeen käytiin kattomassa jotain sankaripuistoa, missä oli patsaita joistan sankareista ja sit kävästiin jossain museossa. Oli tosi kuuma, eikä meinannu jaksaa liikkua ku asteita oli yli 40. Eikä sielä Budapestissä oo mitään rantaakaan.





Saatiin sit kumminki idea, että mennään kylpylään, kun Budapestin kylpylät on kans yks nähtävyys, sillä ne on sielä tosi hienoja! Samalla ku oltiin kylpylässä nii tuli sopivasti ukon ilman, salamoi, ukkosti ja vettä satoi kaatamalla. Kun oltiin uitu tarpeeks kiivettiin johonkin tosi korkeelle kukkulalle ja sieltä oli tosi hienot näköalat ja näkyi koko Budapesti. Siellä kukkulan päällä syötiin sit hienossa ravintolassa, jonka jälkeen lähettiin hotellille nukkumaan. 






Nii ja tosin tänäänhän on taiteiden yö ! Pitäkää kaikki hauskaa, koska mä ainaki pidän ;)

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Budapest day 1

Mä kerron nyt mun matkasta 4 päivän aikana ja kirjotan kaikki eri postaukseen. Ostokset laitan sit kans viimeseen postaukseen :)

Ekana päivänä lähettiin Vaasasta joskus kahen aikaan Tampereelle ku sieltä lähti lento sit Budapestiin muistaakseni 19.15.
Perillä oltiin Budapestissä paikallista aikaa (eli siellähän aika oli tunnin jäljessä Suomen ajasta) joskus kymmeneltä. Vietiin tavarat hotelli huoneeseen ja lähettiin melkee heti ettimään ruokapaikkaa. Löytyi joku paikka, missä syötiin sit pizzat ja sen jälkee lähettiin vielä vähä katteleen sitä Budapestin Donau-jokea jonka jälkeen nukkumaan !