torstai 26. heinäkuuta 2012

Paska kesä kaikki masentaa!

Mut tuotiin sit eilen tänne mökille tavallaan "arestiin" siitä skootteri jutusta, josta kerroin viiime postauksessa.
HUOMENNA KOTIIIN oujee, ellei noi nyt keksi jotai lisää mistä voi pitää mut vielä yhen yön täällä :D
Yritin tosiaan tänään karatakki täältä ku ahdisti nii paljo, mut ei siitä sen enempää xd
Mut toi laulu mistä toi otsikkoki on nii sopii ainaki mun kesään huikeen hyvin, mut yritän ajatella positiivisesti (vaikka se tässä tilanteessa on vähä vaikeeta) !:D


keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Taas sattuu ja tapahtuu

Kyllä tänään piti tulla kirjottaan tästä päivästä (eilisestä, koska kello näyttää taas yli kahtatoista) ja siitä kuinka kiva päivä on ollu. Aurinko paistoi ja oli ihana sää, oltii suvilahdes Maijun kaa ja mietittiin kuinka kiva päivä tästä tulee ja kuinka hyvä fiilis oli. Käytiin hutskin koululla ja lähettiin sieltä sit, Lisan ja Julian kaa kaupunkii ostaa vähä juttuja, mut olis senki reissun kannattanu jättää väliin.
Oltiin siis mun skootterilla liikkeellä ja kun oltii lähössä pois kaupungista niin mä tietysti ilman korttia halusin ajaa. Ja niinhän sit ajoin tien kynnyksee, kaaduttii, skootteri paskana, jalat täynnä haavoja jotka on ihan sairaan kipeet. En ainakaa huutanu ja kironnu silloin ku kaaduttiin, enkä huutanu ihanille ulkopuolisille, jotka yritti vaan auttaa. Tässä asiassa vituttaa eniten se, että skootteri on paskana, ennenkä kerkesin saada ees korttia. Mutta taas oli onneksi onni onntettomuudessa ja MAIJU ja minä selvittiin vaan haavoilla.

Jos nyt lisään kumminki nää kuvat suvilahdesta.



Siinä se vielä ehjänä:(





lauantai 21. heinäkuuta 2012

I miss old good times

Niinku otsikosta varmaa huomaaki, nii mulla on kauhee ikävä viime kesää, talvea tai oikeestaa iha kaikkea viime vuosina :(
Jotenki ihan kaikki on muuttunu, ihmisistä asti. Ja huomaa et oon kyl itekki muuttunu.
Katon kuvia viime vuosilta ja muistan vaa kuinka kaikki oli niin hyvin silloi. Vaikka niitä kuvia ei ookkaa paljo, ne saa mut vaa muistuttamaan kaikesta. Joka päivänä oli niin kivaa ja joka päivä tehtiin uusia asioita ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Tätä lomaa on jäljellä enää alle kuukausi ja ei oo tuntunu yhtää kesälomalta:(



















Miss this 

perjantai 13. heinäkuuta 2012

You are what you listen to



Tää päivä on menny siivoillessa, hiusten värjäämisessä, syömisessä, miettimisessä miten laitan hiukset konfikseen (joka on sunnuntaina), siivoomisessa, dataamisessa, lepäämisessä, siivoomisessa, leipomisessa, musiikkia kuunnellessa.
Ja joo tosiaan värjättiin tänää mun hiukset ja niistä tuli just sen väriset mitkä halusinki ! Punertavat, vähä tummemmat, ku ennen mut ei liian tummat :) Varmaa eka kerta ku oon iha täysin tyytyväine siihen väriin mikä tuli. :D En jaksanu vaivautua ottamaan kuvaa näistä.

Huomaa et oon vieläki ihan poikki riparista, ku en jaksa edes seistä, nii taidan tästä hiippailla nukkumaan (tai ainaki pian). Hyvää yötä !

vanha kuva tää

torstai 12. heinäkuuta 2012

RIPARI

Vihdoinki pääsin kotiin riparilta ja ei ainakaa väsytä yhtään, no ainaki saatiin tutustuttua hyvin yövartiaan !:)
Kyl nyt ku jälkeenpäi miettii nii oli ihan kiva ripari, oli hetkiä milloin oli tosi hauskaa, mut sit oli kans semmosia milloin olis vaa nopeeta halunnu kotiiin :D Ku meijän ripari oli vähä semmonen returipari. Lupaan oon lihonnu varmaa viis kiloo.
Kyl mä tulin iha mielellään kotii omaan sänkyyn. :)

Katoin mun kameraa, ja melkee kaikki kuvat oli jotenki heilahtanu tai muuten vaa huono laatu, en ite paljo kuvaillu ku kamera oli koko ajan jossai pojilla. 










Mun osalta hirvee, nii ja puuttuu ihmisiä tai sit ne on vaa jossai tuol takana piilos :D mut ainakaa kaikkia siinä ei oo.

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

We only said goodbye with words





Kuvat weheartit ! :))

Oon miettiny täs jo kauan et mitä kirjottais, ku ei tuu mitään järkevää sanottavaa mieleen.
Päätin kumminki tulla jotain tänneki kirjottaa.
Huomenna riparille lepikkoon, ja tulee kauhee ikävä kaikkia ihmisiä täällä Vaasassa, vaikka ehkä on vaa hyvä et saa vähä etäisyyttä tai jotai.. :D en mä tiiä. Kai tulee kivaa :)
No joo turha mun on selitellä täs mitää turhaa. Meen siivoomaan mun huonetta! jos jaksais..
Kirjottelen sit varmaa taas viikon päästä ku oon tullu sieltä riparilta riparista :--D hihi hassua
Pitäkää teki kivaa, ku on vihdoin näitä hyviä säitäki!

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Jo heinäkuu!

En oo taaskaa kirjotellu, mut ku ei oikee innosta tää blogiin kirjottamine:( Mut yritän parantaa!
Heinäkuun eka päivä eikä tunnu vieläkää kunnolla lomalta..
Mut toivotaan, että pian tulee parempia säitä ja nii! :)
Ei oikee teksti luista, ku en jaksais ruveta selittelee mitää viime päivistä ku ei oo tapahtunu mitään erikoista. Lupaan tää kesä on ollu tähä asti varmaa kuivin.
Olin kyl keskiviikkosta torstaihin Emman luona yötä ja näki sitäki pitkästä aikaa! Kyllä puhumista riitti :)

No täs jotai kuvia torstailta ja perjantailta:














Nyt sit pian Lotan kaa johonki :)))) Sitäkää en oo nähny piitkään aikaan !